New Wave Travel  je agencija čiji talasi prenose pozitivnu energiju putovanja…

Do naših aranžmana mozete doći veoma lako i jednostavno jer smo mi online turistička agencija…

Na našem portalu možete naći bogatu ponudu aranžmana za leto i zimu kao i putovanja tokom cele godine. Vaše je samo da kliknete i odaberete destinaciju a naše je da obezbedimo sve od prevoza, smeštaja, zdravstvenog osiguranja  do osiguranja na putu. Bez izlaska iz kuće ili sa posla iz Vaše fotelje možete bukirati putovanje.

Ukoliko ste neodlučni, mi smo tu da Vam pomognemo pri odabiru destinacija ili smeštaja…Naša ponuda je velika tako da ako nešto ne nađete na našem portalu, naćićete u našoj ponudi a sve što je potrebno jeste da se javite na telefon 016 601 660 ili 066 840 840 5.

 Mi smo tu za Vas svakog radnog dana od 10h do 14h kao i subotom od 10h do 14h. Za sve detaljnije informacije o aranžmanima pored telefona možete se javiti i putem  upita ispod određenog putovanja,  online chata, e-maila, vibera, whats upp-a, skyp-a, instagrama ili messenger-a. Mi smo  dostupni na svim mrežama 🙂

Proces rezervacije aranžmana je veoma lak…Nakon dostavljenih podataka, dobijate ugovor  o putovanju, potvrdu uplate a nakon isplate celokupnog aranžmana dobijate fiskalni račun i vaučer. Način plaćanja je naznačen kod svakog putovanja.

Dakle, klikneš i ideš 🙂

Novi talas putovanja!!!