ApartHotel Pinelopi Retimno - 11 Days

ApartHotel Pinelopi se nalazi u Platanesu, 4 km od grada Retimna. Nov hotel na našem tržištu koji nudi prijatnu atmosferu, prelep ambijent i odličnu povezanost sa gradom Retimnom. Sa Retimnom ga povezuje gradski autobus broj 20. Udaljen je svega 200 m od peščane plaže i 10 minuta od centra Platanesa. Poznata plaža Baja, ogroman uređen kompleks sa velikim bazenom sa delom i za decu, toboganima kao i igralištem za decu, je u neposrednoj blizini hotela. Sadržaji hotela su: recepcija, bar, bazen sa suncobranima i ležaljkama, besplatan parking,  TV sala, besplatan internet, rent a car, sef (besplatno). Hotel ima na raspolaganju prostrane studije na prizemlju i apartmane na spratu koji su moderno uređeni. Opremljeni su mini kuhinjom (opremljenom za pripremu laganih obroka), frižiderom, TV-om, mini barom, kupatilom, fenom, klimom (uz doplatu).  Usluga u hotelu je najam, postoji mogućnost doplate doručka u objektu Mary Royal koji se nalazi u sklopu kompleksa hotela. Hotel preporučujemo porodicama kao i svima onima koji žele miran, lepo uređen i odlično pozicioniran hotel.

Za informacije o ceni pozovite 016 601 660   066 840 840 5  ili popunite upit ispod. Hvala!

Dan1
1.dan

Sastanak grupe na aerodromu »Nikola Tesla«, dva sata pre poletanja aviona. Predviđeno vreme za poletanje aviona za Heraklion, letom JU9942 AirSerbia-e, je oko 12:00. Posluženje u avionu. Predviđeno sletanje na aerodrom »Nikos Kazantzakis« je oko 14:50 (po lokalnom vremenu). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel po pravilima hotela. Slobodno vreme. Večera i noćenje.

Dan2
2.-11/12. dan

Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge.

Dan3
11/12. dan

Napuštanje hotela u navedeno vreme, a na osnovu informacije predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do transfera do aerodroma u popodnevnim satima.

Dan4
11/12. dan

Predviđeno poletanje za Beograd letom JU9943 Air Serbia-e je oko 15:40 (po lokalnom vremenu). Let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje na aerodrom »Nikola Tesla« predviđeno oko 16:30. Kraj programa.

U cenu uključeno

  • smeštaj u studijima, apartmanima, dvokrevetnim sobama, dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem ili family sobama, 10/11 noći na bazi odabrane usluge
  • avio prevoz – čarter let na relaciji Beograd – Heraklion – Beograd
  • usluge predstavnika agencije za vreme trajanja aranžmana
  • troškove organizacije putovanja

U cenu nije uključeno

  • YQ taksa za gorivo koja je trenutno 0€ na dan objavljivanja programa (aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva). YQ taksa su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama, a visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu
  • međunarodno putno osiguranje
  • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja, individualne troškove, ekstra hotelske troškove, obaveznu doplatu na ime “stay over” taxe od 0,5 eura po danu za apartmane i hotele sa 1* ili 2; 1,5€ za hotele sa 3*; 3€ za hotele sa 4*; 4€ za hotele sa 5* po danu po smeštajnoj jedinici u zavisnosti od pripadajuće kategorizacije, plaćanje se vrši na licu mesta
  • programom nenavedene usluge
  • individualni i ostali troškovi putnika

Uslovi, prevoz, način plaćanja, napomene.

Uslovi i program putovanja

✈ 1.dan – Sastanak grupe na aerodromu »Nikola Tesla«, dva sata pre poletanja aviona. Predviđeno vreme za poletanje aviona za Heraklion, letom JU9942 AirSerbia-e, je oko 12:00. Posluženje u avionu. Predviđeno sletanje na aerodrom »Nikos Kazantzakis« je oko 14:50 (po lokalnom vremenu). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel po pravilima hotela. Slobodno vreme. Večera i noćenje.

2.-11/12. dan – Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge.

11/12. dan – Napuštanje hotela u navedeno vreme, a na osnovu informacije predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do transfera do aerodroma u popodnevnim satima.

✈ 11/12. dan – Predviđeno poletanje za Beograd letom JU9943 Air Serbia-e je oko 15:40 (po lokalnom vremenu). Let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje na aerodrom »Nikola Tesla« predviđeno oko 16:30. Kraj programa.

Napomene

Dozvoljena težina prtljaga 20kg po osobi (INF – samo sklopiva kolica), a ručnog prtljaga 5kg po osobi. Ukoliko imate više prtljaga od propisanog aviokompanija ima pravo da to dodatno naplati (prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja nema uticaja). Deca od 0-2 godine imaju smeštaj u zajedničkom krevetu i nemaju mesto u avionu i autobusu prilikom transfera.

Raspodelu smeštajnih jedinica vrši isključivo recepcije hotela, a sve dodatne zahteve i želje putnika će se biti prosledjene smeštajnom objektu, pri čemu Organizator putovanja NE garantuje da će dodatni zahtevi biti ispunjeni. Ulazak u sobe je po pravilu posle 14h, izlazak iz sobe je pretposlednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu van navedenog vremena može da dovede do dodatnih troškova. Dodatna plaćanja direktno na recepciji hotela

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 100. U slučaju otkaza, minimalni rok je 5 dana pre početka aranžmana.

Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

You can send your enquiry via the form below.

ApartHotel Pinelopi Retimno

Pročitaj i saznaj

Trenutna prognoza

Grčka - Nea Kalikratia
32°
Ведро
06:2820:39 EEST
Осећај: 37°C
Ветар: 16km/h S
Влажност: 62%
Притисак: 1011.18mbar
УВ индекс: 0
ЧетПетСуб
35/26°C
35/24°C
34/24°C

Upoznaj Rodos i njegove plaže

Reklama

Скорашњи коментари