Hotel Golden 5 Emerald Resort 5* Hurgada

Lokacija: Nalazi se u Memši oko 10km od aerodroma, oko 25km od starog dela grada i oko 17km od centra Hurgade. Opšti podaci: Hotel je deo lanca hotela Golden 5 City, otvoren je u oktobru 2007. godine, zajedno sa još četiri hotela iz istog lanca zauzimaju prostor od 1.000.000m². Sam hotel se sastoji od 421 sobe raspoređenih u glavnoj i aneks zgradi. Kompleks je poznat po žičari koja vodi od glavne zgrade do plaže. Za decu tu su dečiji klub, igralište, nekoliko dečijih bazena, animacija. Plaža: Hotel se nalazi na svojoj 1.400m dugoj plaži. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. Smeštaj: Hotel se sastoji od glavne zgrade koja ima 349 smeštajnih jedinica raspoređenih na 4 sprata i od aneks zgrade koja ima 72 smeštajne jedinice koje su raspoređene na 3 sprata (sve sobe u aneks zgradi imaju samo pogled na baštu). Sve sobe imaju balkon mini bar, sef, TV SAT, fen za kosu, ketler, klima uređaj. Plaća se: telefon, room service. Hrana i piće: Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel u svom sastavu ima i dva a la carte restorana (besplatno jednom prilikom boravka uz prethodnu rezervaciju) – Promenade Restaurant (mediteranska kuhinja) i Oriental Restaurant, kao i nekoliko barova. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Ostali sadržaji: Hotel u ponudi ima akva park, dva bazena (od kojih se jedan greje), terene za košarku, odbojku i odbojku na plaži, mini fudbal, aerobik, centar za ronjenje, boćanje, amfiteatar, Wi-Fi (besplatan samo u lobiju). Dodatno se plaćažičara, sportovi na vodi, fitnes centar, masaže, Jacuzzi, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, salon lepote, bilijar, stoni tenis, tereni za tenis, mini golf, mini market, apoteka, doktor, usluge pranja i peglanja veša. Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

U cenu uključeno

 • Avio prevoz (redovnom linijom avio kompanijom Air Cairo i čarter letom avio kompanijom Air Serbia) na relaciji Beograd – Hurghada - Beograd, (sa obuhvaćenom uslugom: jedno bezalkoholno piće i sendvič)
 • Transfer aerodrom Hurghada-hotel-aerodrom Hurghada
 • 6, 7, 9, 10, 13, 14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu
 • Usluge predstavnika u Egiptu (u Hurgadi je gostima na raspolaganju predstavnik na srpskom i engleskom jeziku, dok je u mestu Marsa Alam, zbog udaljenosti od Hurgade, predstavnik na srpskom jeziku dostupan putem telefona, a u samom mestu je dostupan predstavnik na engleskom jeziku)
 • Troškove organizacije putovanja

U cenu nije uključeno

 • Avio takse trenutno oko 69€ (ukupno 22.4 € taksa aerodroma Nikola Tesla, 33.6€ taksa aerodroma u Hurgadi, YQ taksa trenutno 13€ – YQ taksa je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta). Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.
 • Dinarski deo aranžmana u iznosu od 3.000,00 dinara po osobi koji važi uz cenovnik (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)
 • Deca do 2 godine plaćaju 80€, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu
 • Putno zdravstveno osiguranje (Preporuka je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje. Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki).
 • Egipatsku vizu: Za državljane Srbije (putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Troškovi propuštenih letova, usluge u hotelu i svih drugih ugovorenih, uplaćenih a neiskorišćenih usluga nastalih usled nemanja vize smatraće se odustankom na dan putovanja po opštim uslovima putovanja) se kupuje prilikom ulaska u Egipat (trenutno oko 25$) ili se može dobiti individualno u ambasadi Egipta u Beogradu, ulica Andre Nikolića 12. tel. 011/2650-585 uz potvrdu o putovanju, voucher i dve fotografije (dimenzija 4x6 cm na beloj pozadinu, košta 12$ (plaća se isključivo u USD), procedura traje 4-5 radnih dana, pasoš mora da važi minimum 6 meseci od datuma izlaska iz Egipta. Dokumentaciju primaju od 09.00h do 11.00h.
 • Individualni transfer – obavezan samo za Marsa Alam (min 2 odrasle osobe), cena 40€ po osobi. U mestu Hurgada 20€ po osobi a van Hurgade (El Gouna, Makadi i Soma bay) 40€. Deca do 1.99 gratis (nemaju sedište u prevoznom sredstvu), deca od 02-11.99 plaćaju 50%. Doplata nije obavezna jer je grupni transfer uračunat u cenu aranžmana.
 • Fakultativni izleti i individualni troškovi
 • Ostale nepomenute usluge

Možete nam poslati Upit o raspoloživosti i ostalim informacijama, u sledećem formularu.

Pročitaj i saznaj

Trenutna prognoza

Grčka - Nea Kalikratia
10°
Делимично облачно
07:4617:30 EET
Осећај: 8°C
Ветар: 8km/h N
Влажност: 54%
Притисак: 1026.1mbar
УВ индекс: 0
НедПонУто
min 3°C
9/1°C
9/2°C

Upoznaj Rodos i njegove plaže

Reklama

Скорашњи коментари