Hotel Festa Panorama 4*, Nesebar - 1 Day

Hotel Festa Panorama se nalazi 150 metara od plaže. Od centra grada je udaljen oko 50 metara, a od starog grada Nesebara je udaljen nekih 5 min kolima. Hotel Festa Panorama je moderan hotel koji je izgradjen 2003. godine dok je poslednji put renoviran 2015. godine. Hotel Festa Panorama nudi sledeće usluge i sadržaje: recepcija, menjačnica na recepciji, sef na recepciji (3€ po danu), parking (4€ po danu), restoran,  A la carte restoran (ne ulazi u all inclusive uslugu), noćni bar (ne ulazi u all inclusive uslugu), bar na bazenu, bar u lobiju, spoljni bazen i unutrašnji bazen, deciji bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu, ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu), biblioteka, soba za prtljag, Wi – Fi internet (besplatno u zajedničkim delovima hotela).  U hotelu Festa Panorama takodje imate i fitnes salu, teren za odbojku, stoni tenis, animaciju, bilijar (doplata), pikado, šah, aerobik, gimnastika u bazenu. U SPA zoni uz doplato možete se opustiti u sauni, solarijumu, parnom kupatilu, sobi za masažu ili druge tretmane, salon lepote sa frizerom, pedikirom, manikirom…Peškiri za bazen se mogu dobiti uz depozit. Za decu imate sledeće sadržaje: Mini klub, igraonica, igralište, mini disco, krevetac za decu (bez doplate), animacija za decu, kao i specijalni meni za decu u restoranu, video igrice (doplata). Hotel Festa Panorama ima 240 soba i to standard sobe (sa pogledom na grad ili more) i suite apartmane. Standard soba sa pogledom na grad / park je 22m2 i imaju centralnu klimu, LCD TV, mini bar, Wi – Fi (doplata), telefon, balkon, francuski ležaj ili dva standardna kreveta i pomoćni ležaj. U kupatilu je kada, WC i fen. Bade mantil i papuče za kupatilo na upit. Standard soba sa pogledom more je od 22m2 do 25mi imaju centralnu klimu, LCD TV, mini bar, Wi – Fi (doplata), telefon, balkon, francuski ležaj ili dva standardna kreveta i pomoćni ležaj. U kupatilu je kada, WC i fen. Bade mantil i papuče za kupatilo na upit. Suite (apartman) je oko 25mi imaju centralnu klimu, LCD TV, mini bar, Wi – Fi (doplata), telefon, balkon, francuski ležaj ili dva standardna kreveta i pomoćni ležaj. U kupatilu je kada, WC i fen. Bade mantil i papuče za kupatilo na upit.

U cenu uključeno

  • Smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja (minimum 5 noćenja)
  • Usluge predstavnika lokalne agencije
  • Programom navedene usluge

U cenu nije uključeno

  • Individualni troškovi i druge nepomenute usluge
  • Međunarodno putno (zdravstveno) osiguranje putnika - izdaje se u agenciji
  • Autobuski prevoz u individualnim terminima
  • Obavezne doplate - navedene ispod tabele
Uslovi plaćanja

50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidenom roku, smatra se da su odustali od korišcenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinacno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.
Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 15.12.2019. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
Čekovima gradana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesecnim ratama do 15.12.2019. uz mesecno uvecanje svake rate za 2%.
Sve cene su izražene u eurima, a placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

Napomene

Akontacija u iznosu od 50% plaća se prilikom rezervacije. Potvrda hotela se moze dobiti i do 48h od prijave putnika. U slučaju da hotel ne potvrdi rezervaciju, akontacija se vraća putniku.
Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, osim ako nije drugačije navedeno.
Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta.
Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni valjanost putnih i drugih isprava.
Organizator ovog putovanja je T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja, Licenca OTP 186 od 10.02.2010
Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja

You can send your enquiry via the form below.

Hotel Festa Panorama 4*, Nesebar

Pročitaj i saznaj

Trenutna prognoza

Grčka - Nea Kalikratia
11°
Сунчано
07:5118:31 EEST
Осећај: 9°C
Ветар: 8km/h NNW
Влажност: 78%
Притисак: 1024.38mbar
УВ индекс: 0
ЧетПетСуб
17/10°C
17/10°C
17/11°C

Upoznaj Rodos i njegove plaže

Reklama

Скорашњи коментари