Hotel Ilios 3* Hersonisos - 11 Days

Hotel Ilios se nalazi u Hersonisosu, jednom od najpoznatijih letovališta na severnoj obali ostrva Krit. Hersonisos se nalazi na samo 26 km od glavnog grada Herakliona kao i od aerodroma. Udaljen je svega 5 minuta šetnje (oko 400m) od plaže, kao i od centra Herosoniosa.  Hersonisos turistima nudi velik broj barova, kafića, restorana sa tradicionalnom kuhinjom, prodavnica, suvenirnica kao i veliki akva park. Posebna čar hotela je bazen na poslednjem spratu odakle se pruža prelep pogled na okolinu.Gostima su u hotelu na raspolaganju:  recepcija, restoran, bazen na krovu hotela sa suncobranima i lezaljkama, bar kod bazena, mini market, bilijar, TV sala, ostava za prtljag za poslednji dan boravka.Hotel sadrži 76 soba opremljenih telefonom, fenom,  sefom (uz doplatu), kupatilom, balkonom, klimom (uz doplatu), besplatnim internetom, frižiderom (uz doplatu). Sobe se čiste svaki dan. Promena peškira je svaki dan dok se posteljina menja svaka tri dana.Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (švedski sto), uz mogućnost doplate polupansiona.Hotel preporučujemo parovima i mladim ljudima zbog njegove lokacije i brojnih sadržaja za provod koje nudi Hersonisos.

Za informacije o ceni pozovite 016 601 660   066 840 840 5  ili popunite upit ispod. Hvala!

Dan1
1.dan

Dan2
2.-11/12. dan

Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge.

Dan3
11/12. dan

Napuštanje hotela u navedeno vreme, a na osnovu informacije predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do transfera do aerodroma u popodnevnim satima.

Dan4
11/12. dan

Predviđeno poletanje za Beograd letom JU9943 Air Serbia-e je oko 15:40 (po lokalnom vremenu). Let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje na aerodrom »Nikola Tesla« predviđeno oko 16:30. Kraj programa.

U cenu uključeno

 • troškove organizacije putovanja
 • smeštaj u studijima, apartmanima, dvokrevetnim sobama, dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem ili family sobama, 10/11 noći na bazi odabrane usluge
 • usluge predstavnika agencije za vreme trajanja aranžmana
 • troškove organizacije putovanja

U cenu nije uključeno

 • ne postoji mogućnost spajanja smena po ovom programu
 • Avio prevoz - čarter let na relaciji Beograd – Heraklion – Beograd 175 eura
 • grupni autobuski transferi: aerodrom – hotel – aerodrom u pratnji predstavnika organizatora ili predstavnika partnerske lokalne agencije, kao i servis na ostrvu 28 eura
 • aerodromske takse na dan objavljivanja programa iznose ukupno oko 34,7 € (21,43 € taksa aerodroma Nikola Tesla i oko 12,3 € taksa aerodroma »Nikos Kazantzakis«, RF 0,98 € naknada za unapredjenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije), koje ne plaćaju deca do 01,99 godina, i YQ taksu za gorivo koja je trenutno 0€ na dan objavljivanja programa (aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva), tako da ukupan iznos za avio i ostale takse iznosi 34,7 €. Takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, a najkasnije 10 dana pred put i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Eurobank. Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama, a visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu)
 • međunarodno putno osiguranje – uplata se vrši u agenciji
 • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja
 • individualne troškove, ekstra hotelske troškove
 • moguću boravišnu taksu, u zavisnosti od odluke grčkog parlamenta, za sve putnike koji će boraviti u Grčkoj u 2019. god. Taksa bi se naplaćivala u preliminarnim iznosima; od 0,5 € za apartmane i hotele sa 1* ili 2*, 1,5 € za hotele sa 3*, 3 € za hotele sa 4*, 4 € za hotele sa 5* po danu po smeštajnoj jedinici u zavisnosti od pripadajuće kategorizacije
 • programom nenavedene usluge
 • individualni i ostali troškovi putnika
 • ne postoji mogućnost spajanja smena po ovom programu

Uslovi, prevoz, način plaćanja, napomene

Uslovi i program putovanja

✈ 1.dan – Sastanak grupe na aerodromu »Nikola Tesla«, dva sata pre poletanja aviona. Predviđeno vreme za poletanje aviona za Heraklion, letom JU9942 AirSerbia-e, je oko 12:00. Posluženje u avionu. Predviđeno sletanje na aerodrom »Nikos Kazantzakis« je oko 14:50 (po lokalnom vremenu). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel po pravilima hotela. Slobodno vreme. Večera i noćenje.

2.-11/12. dan – Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge.

11/12. dan – Napuštanje hotela u navedeno vreme, a na osnovu informacije predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do transfera do aerodroma u popodnevnim satima.

✈ 11/12. dan – Predviđeno poletanje za Beograd letom JU9943 Air Serbia-e je oko 15:40 (po lokalnom vremenu). Let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje na aerodrom »Nikola Tesla« predviđeno oko 16:30. Kraj programa.

Napomene

Dozvoljena težina prtljaga 20kg po osobi (INF – samo sklopiva kolica), a ručnog prtljaga 5kg po osobi. Ukoliko imate više prtljaga od propisanog aviokompanija ima pravo da to dodatno naplati (prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja nema uticaja). Deca od 0-2 godine imaju smeštaj u zajedničkom krevetu i nemaju mesto u avionu i autobusu prilikom transfera.

Raspodelu smeštajnih jedinica vrši isključivo recepcije hotela, a sve dodatne zahteve i želje putnika će se biti prosledjene smeštajnom objektu, pri čemu Organizator putovanja NE garantuje da će dodatni zahtevi biti ispunjeni. Ulazak u sobe je po pravilu posle 14h, izlazak iz sobe je pretposlednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu van navedenog vremena može da dovede do dodatnih troškova. Dodatna plaćanja direktno na recepciji hotela

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 100. U slučaju otkaza, minimalni rok je 5 dana pre početka aranžmana.

Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

You can send your enquiry via the form below.

Hotel Ilios 3* Hersonisos

Pročitaj i saznaj

Trenutna prognoza

Grčka - Nea Kalikratia
15°
Ведро
07:4318:42 EEST
Осећај: 14°C
Ветар: 10km/h ESE
Влажност: 80%
Притисак: 1028.11mbar
УВ индекс: 0
СреЧетПет
19/13°C
20/13°C
20/14°C

Upoznaj Rodos i njegove plaže

Reklama

Скорашњи коментари