Hotel Palm Wings Ephesus 5* Kušadasi - 11 Days

Hotel Palm Wings Ephesus 5* se nalazi na popularnoj Pamučak plaži i od centra Kušadasija je udaljen oko 8km. Idealan za miran porodični odmor.  U svom sastavu ima otvoreni i zatvoreni bazen, nekoliko restorana i barova, terene za odbojku i fudbal, fitness i spa centar, igralište za decu, bilijar. Korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži je za goste hotela besplatno. Sobe su moderno opremljene i svaka ima TWC, TV, klima uređaj, mini bar i terasu.

U cenu uključeno

  • Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker – klima, audio i video oprema) na ugo- vorenoj destinaciji sa pratiocem grupe
  • Smeštaj i ishrana na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana
  • Usluge predstavnika agencije ili inopartnera na destinaciji
  • Troškovi transfera
  • Troškovi trajekta
  • Troškovi organizacije puta

U cenu nije uključeno

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje - izdaje se u agenciji
  • Osiguranje od otkaza aranžmana
  • Individualni troškovi
Prevoz

Prevoz:
🚌 doplata za autobuski prevoz (po osobi) – odrasle osobe – 80€ ; deca do 12 god – 55€
• Organizator putovanja određuje mesta polazaka, mesta za pauze i njihovu dužinu.
• Vreme povratka sa destinacija moguće je pomeriti naknadno, u zavisnosti od gužve na granicama i sl, a radi poštovanja odredaba Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
• U slučaju promene naznačenog mesta polaska autobusa, definisanog ovim Programom, putnici će o tome biti obavešteni najkasnije dva dana pred put.
• Putnik je u obavezi da se informiše o tačnom vremenu polaska autobusa najkasnije 2 dana pred polazak.
• Jednom putniku je dozvoljeno da ponese najviše dva komada prtljaga.
• Agencija pravi raspored sedenja uzimajući u obzir starost putnika, bolest ili fizičke nedostatke putnika, te nije u obavezi da ispuni zahteve putnika vezane za raspored sedenja.

Popusti i doplate

🔹 dete kao dodatna osoba – I dete 0-13 god – besplatno
🔹 treća odrasla osoba popust – 30%
🔹 jednokrevetna soba -doplata 50%
🔹 klima-uređaj – uključen u cenu

Uslovi plaćanja

• Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na rane uplate, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije), a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje. Rok za potvrdu rezervacije je 48 sati od dana zaključenja ugovora.
• Uplate se mogu izvršiti: platnim karticama (VISA, DINA, MASTER, MAESTRO),

Napomene

Za realizaciju putovanja neophodan je minimum od 45 prijavljenih putnika po smeni.
Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura su izabrane nasumično i ne znače indentični izgled svake stambene jedinice ili kupatila.
Prilikom prijavljivanja imena putnika potrebno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje u smeštaju. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
U slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestima u kojima se smeštajne jedinice nalaze, autobus će ostaviti putnike najbliže moguće smeštajnom objektu.
Predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice.
Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze. Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike, viša sila i slično).
Za sve stranke koje koriste sopstveni prevoz, kao i za stranke koje koriste agencijski prevoz, bez obzira kako i kada su uplatili kompletan aranžman, vaučer, odnosno dokument o pravu da krenu na ugovoreno putovanje, biće izdat sedam dana pre datuma početka korišćenja aranžmana.
First i Last minute ponude-Organizator zadržava pravo da korišćenjem first ili last minute ponuda prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od cena u cenovniku prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili aranžman po cenama iz cenovnika u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na nadoknadu za razliku u ceni. Organizator putovanja, tokom čitavog trajanja putovanja – aranžmana, ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak: putnih isprava, dokumenta, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.
U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije ili opis usluge u katalozima, web sajtovima i slično, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom program putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika.
Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 45) agencija zadržava pravo da predmetni aranžman realizuje u saradnji sa drugom agencijom koja ima isti, ili sličan program putovanja, uz poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program putovanja ili samo neke elemente programa (prevoz, izlete ili drugo).
Organizator putovanja turistička agencija sa licencom 89/2020.

You can send your enquiry via the form below.

Hotel Palm Wings Ephesus 5* Kušadasi

Pročitaj i saznaj

Trenutna prognoza

Grčka - Nea Kalikratia
16°
Делимично облачно
07:4318:42 EEST
Осећај: 16°C
Ветар: 8km/h N
Влажност: 76%
Притисак: 1025.06mbar
УВ индекс: 0
СреЧетПет
19/14°C
20/13°C
20/14°C

Upoznaj Rodos i njegove plaže

Reklama

Скорашњи коментари