Hotel Skiathos Palace 5*

Položaj hotelaNalazi se na jugozapadnoj strani ostrva, okružen borovom šumom, a na uzvišenju sa kojeg se pruža zadivljujući pogled na čuvenu plažu Kukunaries. Udaljen je 150 m od peščane plaže Marata, 250 m od peščane plaže Kukunaries (koja se smatra jednom od najlepših na celom Mediteranu), 12 km od gradića Skijatos i 14 km od aerodroma. Hotelski minibus besplatno saobraća do i sa plaže Kukunaries, kao i do gradića Skijatosa tri puta dnevno.
Hotelski sadržajveliki restoran sa terasom, zatim na istom nivou i bar kao i otvoreni bazen sa slatkom vodom i besplatnim ležaljkama i suncobranima za goste hotela. Poseduje i teniski teren, mini igralište za decu, peškire za plažu, prodavnicu suvenira, prostranu recepciju, kongresne sale, parking prostor, bar sa klavirom, salu za društvene igre, usluge pranja i peglanja veša. Besplatan wi-fi internet je dostupan u piano baru i sali za društvene igre. Jednom nedeljno, na terasi hotela, organizuje se svečana večera koja se priprema pred gostima hotela.
Sobeservisom i položajem znatno se izdvaja od većine hotela na Skijatosu. U okviru hotela postoji više tipova soba: modern, superior i executive. Modern sobe su renovirane i neke od njih su okrenute prema moru , a neke prema brdu. Sobe koje su okrenute prema brdu se nalaze u prizemlju. Svaka soba ima: terasu ili balkon, kupatilo, SAT LCD TV, radio, telefon, mini-bar, centralnu klimu i wi-fi internet (uz doplatu). Sef se može koristiti na recepciji hotela, a fen se može dobiti na upit, takođe na recepciji uz depozit. U modern sob sa pogledom na more se se mogu smestiti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe, dok se u modern sobe koje su okrenute ka brdu i nalaze se u prizemlju dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete (treći i četvrti ležajevi su pomoćni – žičani ležajevi). Superior sobe su sa pogledom na plažu Kukunaries i imaju : balkon, kupatilo, LCD TV, CD stereo, fen, sef, telefon, mini- bar, klima i kablovski internet. Executive sobe pored ležaljki i sunconbrana na terasi, bade mantila i papuča u sobi imaju i kupatilo, LCD TV, CD/DVD stereo, fen, sef, telefon, mini-bar, klimu i kablovski internet. Promo sobe – iste opremljenosti kao i modern sobe , ograničen broj soba po nižim cenama.
Usluga: polupansion (doručak i večera) , buffet servis po principu samoposluživanja. Jednom nedeljno, na terasi hotela, organizuje se svečana večera koja se priprema pred gostima hotela.

U cenu uključeno

  • avio – čarter let na relaciji Beograd – Skiatos – Beograd
  • izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeli
  • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

U cenu nije uključeno

  • troškove transfera aerodrom – hotel – aerodrom u iznosu od 15€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.).
  • aerodromsku taksu u ukupnom iznosu od 37,50€ (aerodrom Beograd – 21,42€, aerodrom Skiatos – 15,10€, RF taksa – 0.98€).
  • YQ taksu – 20€ (doplata za gorivo, taksa je podložna promeni). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god. Takse se plaćaju u agenciji.
  • turističku (boravišnu) taksu u iznosu 0,5€ za htl 2*, 1,5€ za htl 3*, 3€ za htl 4*, 4€ za htl 5* po sobi dnevno. Plaćanje na recepciji.
  • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

You can send your enquiry via the form below.

Hotel Skiathos Palace 5*

Pročitaj i saznaj

Trenutna prognoza

Grčka - Nea Kalikratia
28°
Ведро
06:2920:38 EEST
Осећај: 30°C
Ветар: 8km/h ESE
Влажност: 56%
Притисак: 1011.18mbar
УВ индекс: 0
ПетСубНед
35/24°C
34/24°C
32/24°C

Upoznaj Rodos i njegove plaže

Reklama

Скорашњи коментари