Lombardija 1. maj 2020. Milano – Bergamo – jezero Como – Lugano – Djenova – Monca 6. dana bus 29.04. – 04.05.2020.

milano-2017-2-1

CENA ARANZMANA PO OSOBI ZA POLASKE IZ NISA, ALEKSINCA, POJATA…..135e

ZA POLASKE IZ BORA, ZAJEČARA, ČAČKA, KRALJEVA….149e

ZA POLASKE IZ BEOGRADA, KOLARA, PEĆINACA…129e

Dan1

Polazak iz Niša oko 14.00 sati… Direktna voznja auto putem do Beograda sa usputnim ulascima prema potrebi. Polazak iz Beograda je predvidjen u 17.00 sati. Direktna voznja preko Republike Hrvatske, Slovenije…

Dan2

…do Republike Italije… Nastavak putovanja pored Venecije, Verone, Bergama do Milana. Dolazak u Milano je predvidjen u ranijim prepodnevnim satima. Razgledanje grada sa vodicem.Obilazak istorijskoj dela grada oko katedrale, Milanska Skala, spomenik Leonarda Da Vincija, galerija Vitorio Emanuelle II….Slobodno vreme za individualne aktivnosti nakon razgledanja….Nakon toga polazak za hotel. Smestaj u hotel. . Nocenje…

Dan3

Nakon dorucka u 08.30 sati polazak na fakultativni izlet za Lugano(Svajcarska) i Jezero Como… Povratak sa izleta u hotel oko 18.00 sati. Mogucnost za fakultativni odlazak na fakultativni izlet Milano night( (koju vodic koga smo unajmili za Vasu grupu toplo preporucuje jer Vas vodi do jednog od najlepsih delova Milana sa prelepim restoranima I kaficima) Nakon izleta odlazak u hotel. Nocenje…

Dan4

Polazak u 08.00 sati na fakultativni izlet za Djenovu. Nakon dolaska u Djenovu , razgledanje grada sa vodicem, nakon toga slobodno vreme za individualne aktivnosti.. Polazak do Outleta Serravalle u 15.30 sati Boravak u Outletu do 19.30 sati. Povratak u hotel. Nakon izleta odlazak u hotel. Nocenje.

Dan5

Dorucak. Napustanje hotela. Transfer do centra Milana. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na poludnevni fakultativni izlet do Bergama. Po dolasku sledi odlazak do gornjeg grada (Citta Alta) sa funikularom I razgledanje istorijskog centra: bazilika Santa Maria Maggiore – remek delo lombardijskog baroka, Krstionica Sv.Jovana, palata Regiona, Zvonik….Slobodno vreme. Odlazak do Monce. Po dolasku sledi organizovani obilazak grada uz razgledanje: velicanstvena katedrala, Lavlji most na reci Lambro, Kraljevska vila sa velicanstvenim parkom…Slobodno vreme. Povratak u Milano I nastavak putovanja ka Srbiji. Nocna voznja preko Slovenije I Hrvatske.

Dan6

… Rep. Srbija, gde je dolazak predvidjen u jutarnjim satima. Zavrsetak programa.

U cenu uključeno

  • Prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima),
  • Tri noćenja sa doruckom u hotelu „Regal“ 3* u Milanu (http://www.hotel-regal.it/)
  • Smeštaj u 1/2, i 1/3 sobama,
  • Razgledanja i obilaske prema programu,
  • Usluge pratioca grupe tokom putovanja, Usluge lokalnih vodiča-Agencijske usluge

U cenu nije uključeno

  • Putno zdravstveno osiguranje
  • individualni toškovi
Popusti i doplate

Deca do 5.99 g. u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 50 % ,od 6-11.99 g. popust 40%.
Doplata za 1/1 45%.

Fakultativni izleti

Fak. Izlet Lugano I jezero Komo = 25e
Fak. Izlet Djenova , Serravalle 25e
Fak.izlet Milano night = 5e
Fak.izlet Bergamo i Monca 20e

Uslovi plaćanja

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja
2) 50% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 01.07.2019.
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka

Napomene

– Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu.
VAŽNO: U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
– Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. VAŽNO: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na odredjenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja,… ne rade.
-Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati VIZU. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Oštim uslovima putovanja.
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA.
-Putnik je u obavezi da prilikom prijave za putovanje prijavi svoje puno ime, prezime i datum rođenja onako kako je upisano u pasošu (Odnosi se na devojačko prezime, skraćene oblike imena i sl., slovo dj ili đ). Pogrešno prijavljen podatak biće unet u vaučer za hotel i druga putna dokumenta i može prouzrokovati probleme putniku u nastavku putovanja kod pograničnih ili aerodromskih službi, kao i u samim hotelima. Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.
– Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina….), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
– U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska). Hoteli iz ove ponude registrovani su, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Opisi hotela su informativnog karaktera i preuzeti su sa web-stranica hotela. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela.Objašnjenje: kontinentalni švedski sto –manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak.* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti(npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
– Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 –8 nedelja unapred. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost. Putnici se mole da se informišu o zakonu o zabrani pušenja na odabranoj destinaciji i da se striktno pridržavaju lokalnihpropisa s tim u vezi!
– Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodela soba vrši se na recepciji po dolasku. Agencija će proslediti želje i zahteve hotelu, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisi poznate ne mogu biti relevantne.
Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Agencija ne može imati uticaja. Agencija ne učestvuje u organizaciji slobodnog vremena putnika na odredištu, te ni na koji način ne snosi odgovornost za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta koji su u organizaciji ino partnera.
– Ovaj Cenovnik je rađen prema lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela zemlje odredišta. Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, Organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosleda pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). VAŽNO Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. U slučaju promena na monetarnom tržistu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, kao i izmene programa putovanja, spajanja sa drugom agencijom ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pred put.
MOLIMO SVE PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA 2 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA
PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 40 PUTNIKA
U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA
ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NSPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA.
Organizator putovanja turistička agencija sa licencom OTP 58/2014

You can send your enquiry via the form below.

Lombardija 1. maj 2020. Milano – Bergamo – jezero Como – Lugano – Djenova – Monca 6. dana bus 29.04. – 04.05.2020.

Pročitaj i saznaj

Trenutna prognoza

Grčka - Nea Kalikratia
Делимично облачно
07:0619:54 EEST
Осећај: 7°C
Ветар: 4km/h ESE
Влажност: 74%
Притисак: 1015.1mbar
УВ индекс: 0
ПетСубНед
13/8°C
11/9°C
13/8°C

Upoznaj Rodos i njegove plaže

Reklama

Скорашњи коментари