Marieta Palace 4*, Nesebar - 1 Day

Marieta Palace hotel je manji hotel koji ima 4*, nalazi se u blizini ulica pogodnih za shopping u Nesebaru i na 600 metara od plaže. Hotel je otvoren tokom cele godine i ima 85 luksuznih soba i 16 apartmana koje karakterišu udobnost i moderan dizajn.  Hotel pruža različite mogućnosti za zabavu poput profesionalne hale za kuglanje sa 6 traka, stolovi za stoni tenis i razlićite zabavne igre. U svom sastavu hotel ima i kozmetički salon i prodavnicu suvenira. Spa centar sadrži oko sedam prostorija za terapeutske masaže, hidromasažnu kadu, tursko kupatilo, infracrvenu saunu, parno kupatilo, solarijum, prostor za opuštanje i moderno opremljenu teretanu. U glavnom restopranu gosti mogu uživati u ukusnim jelima evropske kuhinje uz prijatnu atmosferu. Nakon celodnevnog opuštanja na suncu gosti mogu da se osveže fenomenalnim koktelima posluženih u koktel baru. Gosti mogu uživati u predivnom panoramskom pogledu koji se pruža iz Sky Bara koji se nalazi pored krovnog bazena. Cene iz paketa koje su na sajtu uključuju korišćenje suncobrana i ležaljke pored bazena i korišćenje jacuzzi-a, besplatan internet u celom hotelu, besplatan parking (ograničen broj mesta)
Sobe – Dvokrebetna standard soba je moderno dekorisana. U svom sastavu ima sef (doplata oko 5 leva po danu), WI FI, klimu, telefon,TV, Minibar, fen za kosu. Postoji mogućnost doplate za ručak 7 eur po danu za odrasle ili 3,5 eur po danu za dete. Doplata za večeru 8 eur po osobi po danu za odrasle i 4 eur po danu za dete. Doplasta za babi krevetac je oko 5 leva po danu.

U cenu uključeno

  • Smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja (minimum 5 noćenja)
  • Usluge predstavnika lokalne agencije
  • Programom navedene usluge

U cenu nije uključeno

  • Individualni troškovi i druge nepomenute usluge
  • Međunarodno putno (zdravstveno) osiguranje putnika - izdaje se u agenciji
  • Autobuski prevoz u individualnim terminima
  • Obavezne doplate - navedene ispod tabele
Uslovi plaćanja

50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidenom roku, smatra se da su odustali od korišcenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinacno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.
Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 15.12.2019. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
Čekovima gradana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesecnim ratama do 15.12.2019. uz mesecno uvecanje svake rate za 2%.
Sve cene su izražene u eurima, a placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

Napomene

Akontacija u iznosu od 50% plaća se prilikom rezervacije. Potvrda hotela se moze dobiti i do 48h od prijave putnika. U slučaju da hotel ne potvrdi rezervaciju, akontacija se vraća putniku.
Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, osim ako nije drugačije navedeno.
Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta.
Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni valjanost putnih i drugih isprava.
Organizator ovog putovanja je T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja, Licenca OTP 186 od 10.02.2010
Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja

You can send your enquiry via the form below.

Marieta Palace 4*, Nesebar

Pročitaj i saznaj

Trenutna prognoza

Grčka - Nea Kalikratia
17°
Магла
07:4618:38 EEST
Осећај: 17°C
Ветар: 3km/h NNW
Влажност: 74%
Притисак: 1019.98mbar
УВ индекс: 0
СубНедПон
21/14°C
17/11°C
15/9°C

Upoznaj Rodos i njegove plaže

Reklama

Скорашњи коментари