Maroko – Marakeš

Kraljevina Maroko je jedna od najfascinantnijih antičkih mesta koja oduvek privlači pažnju avanturista i istraživača. Zemlja na raskršću Evrope i Bliskog istoka, zemlja vrtoglave raznolikosti koju odlikuje dozorijentirajuća mešavina starog sveta i kulture novog doba, planinski vrhovi Atlasa prekriveni snegom, drevni gradovi, široke zlatne pustinje i toplo gostoprimstvo. Marakeš, Fes i Maknes su prepuni šarenolokih bazara i živahnih trgova. Nekadašnji imperijalni grad, Marakeš smešten na zapadu zemlje, glavni je ekonomski centar i dom palata, magičnih vrtova i džamija. Ovaj grad nazivaju i “crvenim gradom’’ zbog boje zemlje od koje je izgrađena većina kuća. Centralno mesto, medina, gusto sazidana, srednjovekovni grad koji datira iz berberskog carstva, sa uskim uličicama prepunih sukova gde se prodaju tradicionalni tekstili, keramika i nakit. Simbol grada je minaret Koutoubia džamije iz 12og veka koji se vidi miljama daleko.

MAROKO – MARAKEŠ
Sa GRATIS obilaskom Marakeša 
+ GRATIS 2 noćenja u Istanbulu i obilazak grada sa vodičem
Doručak uključen u cenu!
15.10.-24.10.2019., 10 dana / 9 noćenja
Polazak iz Beograda!!!
***BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA***

FIRST MINUTE za uplate do 01.06.!!!
735 eur
*Broj mesta ograničen. Redovna cena 759 eur važiće za rezervacije nakon 01.06.2019.*

Dan1
(15.10.) BEOGRAD – ISTANBUL

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu dva sata pre poletanja, u 18:20h. Prijavljivanje na let avio kompanije Turkish Airlines i poletanje za Istanbul u 20:20h. Sletanje u Istanbul u 23:05h. Nakon sletanja organizovani transfer do hotela i noćenje u Istanbulu.

Dan2
(16.10.) ISTANBUL – MARAKEŠ

Doručak. Odjavljivanje iz hotela i organizovani transfer do aerodroma. Let avio kompanjom Turkish Airlines u 11:30h za Marakeš. Sletanje u Marakeš u 14:30h po lokalnom vremenu. Svečani doček i dobrodošlica lokalnog partnera. Organizovani transfer od aerodroma do hotela. Slobodno vreme i noćenje.

Dan3
(17.10.) MARAKEŠ

Doručak i odlazak u organizovano razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča na engleskom jeziku: Posetićemo džamiju Kutubija (Koutoubia Mosque) iz 12og veka, kojom dominira minaret visine 77m. Ovo je jedna od najlepših džamija Muslimaskog sveta koja je restaurirana kako bi se provratila ružičasta boja opeke. Ova džamija se naziva i “džamija knjižara’’ jer je nekada okruženje same džamije krasilo oko 100 knjižara. Potom posećujemo letnji paviljon Menara, jedan od najpopularnijih vrtova lokalnog stanovništva koje pruža osvežavajući predah od visokih marokanski temperatura i prašnjavih ulica. Ovo je ujedno i najslikaniji motiv iz Marakeša. Okružen zidinama, ovaj vrt krase masline i stabljike voća, veliki bazen, paviljon prekriven zelenim piramidalnim krovom koji je nekada sultan koristio za ramantične sastanke. Grobnice dinastije Saadi, serija grobnica i mauzoleja u kojima se nalaze ostaci uticajnih ličnosti dinastije Saadi koja je vladala u zlatnom dobu Marakeša. Kompleks svojim dizajnom oduzima dah svakom posetiocu. Ogromni kupolasti stubovi, zamršena rezbarja od drveta i mramorni kipovi sastavni su deo bogate dekoracije. Širom grobnica, šareni mozaici od plačica i rešetkasti gipsani radovi svedoče o veštini majstora 16og veka. Postoje dva glavna mauzoleja i vrt ispunjen ružama koji simbolizuje Alahov raj u kome su rasprostranjeni grobovi više od stotinu članova kraljevsog domaćinstava. Palata El Bahija iz 19og veka čije ime znači “palata omiljenih” jedna je od najuticajnijih palata Marakeša. Prolazimo pored raskošne palate El Badi sagrađena u 16om veku od strane kralja dinastije Saadi, Ahmad al Mansur-a čije ime u bukvalnom prevodu znači “neuporediv”. Danas ovo arhitektonsko remek delo leži na ruševinama ali je i dalje jedna od najposećenijih znamenitosti Marakeša sa UNESCO liste. Palata se odlikuje prostranom molitvenom dvoranom, dvorištem, pripovedaonicom iz 12veka. Samo srce grada predstavlja ogromni trg Džema-el-Fna. Ovde možete čuti mnoge pripovedače priča starog doba, videti ukrotitelje zmija, ulične svirače kao i prodavce najrazličitije robe. Ulični štandovi prepuni raznovrsne marokanske hrane probudiće sva vaša čula i odvesti vas u svet mašte. Popnite se na na neku od terasa lokalnih kafea sa kojih se pruža pogled na trg i uživajte u čarobnom zalasku sunca. Lutajući sukovima i medinom videćete talentovane marokanske rukotvorce tradicinalnih zanata kako pažljivo i ponosno rade na stvaranju predmeta kakve su koristili njihovi preci, poput metalnih lampi ili predmeta od kože i vune. Odlazak u hotel, smeštaj i slobodno vreme. Noćenje

Dan4
MARAKEŠ – OUZUD VODOPADI (fakultativni izlet) – MARAKEŠ

Doručak. Nakon doručka slobodan dan za individualna razgledanja i aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet do vodopada Ouzud, najviših vodopada Severne Afrike. Smešteni u srcu visokog Atlasa, ovi impresivni vodopadi se spuštaju sa 110 metara i predstavljaju mali delić izgubljenog raja. U pratnji lokalnog vodiča upuštamo se u avanturu vožnjom kroz divlje predele prirode. Prošetaćemo kroz maslinjake koje su generacijama u vlasništvu berberskih farmera, uživati pored reke u pogledu na veličanstvene vodopade koje kaskadno padaju u prirodni bazen. Baš na ovom mestu napravite neverovatne fotografije i sačuvajte uspomenu. Po želji, možete zaplivati ili pak da se opustite u relakirajućoj vožnji brodićima kako bi dotakli slapove (vožnja ne ulazi u cenu izleta). Posle možete posetiti neki od kafea ili ručati u restoranu sa pogledom na reku (ručak nije uključen u cenu izleta). Nakon odmora, penjemo se se do vrha sa usputnim zadržavanjem ne nekom od vidikovaca kako bi se divili vodopadima iz različitih uglova ili imali priliku da se poigramo i nahranimo male majmune koji se ovde igraju. U popodnevnim časovima povratak u hotel. Slobodno vreme i noćenje.

Dan5
(19.10.) MARAKEŠ – ESAUIRA (fakultativni izlet) – MARAKEŠ

Doručak. Nakon doručka slobodan dan za individualna razgledanja i aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet do Esauire – grad koji nosi epitet ’’grad vetrova’’, mesto koje odiše primorskim spokojem. Užurbanost i gužve Marakeša polako izmiču dok prolazimo pored starih farmi, plantaži narandža, maslinjaka i približavamo obali okeana i miru kojim zrači ovo mesto. Na ovom putu nalazi se dolina argana, specifično drvo koje raste samo u ovom delu sveta. Ovo drvo je poznato po tome što se na njegove grane penju male kozice i to je sada prava turistička atrakcija. Mnogi turističku autobusi se ovde zaustavljaju kako bi uslikali ovu zanimljivu pojavu. Usput se na kratko zadržavamo kod male radionice u kojima se sprema ulje od Argana. Ovde će nam ljubazni domaćini ispričati priču kako nastaje ovo zlatasto ulje koje se dosta primenjuje u kozmetici, ishrani i medicini. Nastavljamo put ka Esauri, gradu koji je ujedno i jedno od lokacija koje je upravo zbog svoje specifičnosti izabrano da predstavlja čuveni grad Astapor tokom snimanja jedne od najpopularnijih serija svih vremena, Game of Thrones. Najčuvenije scene Astapora su snimljena na obali gde se nalazi impresivna sat kula okružena plavim ribarskim čamcima. Drevna citadela, Esaura na zapadno-atlanskoj obali Afrike je jedna od najatraktivnijih za sve one koji žele da provedu miran dan i da uživaju u spokoju. Samo ime u bukvalnom prevodu na berberskom znači “zidani grad“. Zaputite se u neku od drevnih uličica koje odišu portugalskim duhom, istražite šarenolike bazare i kupite neki od suvenira, istorijske bedeme i ribarsku luku. Mi predlažemo da nakon šetnje odaberete neki od mnogobrojnih restorana na otvorenom i uživajte u specijalitetima od ribe ili pak popijete čuveni čaj od mente na trgu Moulay el Hassan. Povratak u hotel, slobodno vreme i noćenje.

Dan6
(20.10.) MARAKEŠ – KAZABLANKA i RABAT (fakultativni izlet) – MARAKEŠ

Doručak. Nakon doručka slobodan dan za individualna razgledanja i aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet do Kazablanke i Rabata. Kazablanka, mesto koje spaja istok i zapad, komercijalna i finansijska prestonica Maroka, metropola u kojoj koegzistiraju tradicija i moderan dizajn. Grad u kome su neboderi i bulevari okruženi palmama u oštrom kontrastu sa šarmantnim četvrtima, trgovinama medine i uskim krivudavim uličicama. Obilazimo džamiju Hasana II, koja je smeštena na obali okeana i jedna je od najznačajnijih atrakcija Kazablanke i ujedno najveća džamija u Maroku. Njome dominira minaret visine 210m i predstavlja glavni orijentir u gradu. Ovo je najbolji primer marokanskog zanatstva, ručno rezbaren kamen i drvo, zamršeni mermerni podovi, pozlaćeni stropovi od kedra i izuzetan mozaik od pločica. Potom odlazimo do glavne atrakcije, medine, koja predstavlja najstariji sačuvani deo grada. Iako ova medina i nije tako stara i ne odiše atmosferom srednjovekovne medine drugih marokanskih gradova ipak je odlično mesto za šetnju kroz livirint uličica ispresecanih malim trgovinama u kojima se prodaju začini, odeća i ručno rađeni predmeti. Stari deo grada krije pregršt palata, medresa, džamija, skrivenih rijada, bezbroj prodavnica i čajdžinica, ali i jedinstvenih radionica u kojima se obrađuje i boji koža. Potom prolazimo duž obale, kroz čuveni deo grada Korniče (Corniche) koji se naziva i “južnom plažom Maroka“. Ovde su u dužini od nekoliko kilometara smešteni restorani, noćni klubovi, pozorišta i hoteli. U kasnim popodnevnim satima ovo mesto vrvi od turista, lokalaca koji uživaju u morskom vazduhu uz zalazak sunca. Prolazimo pored kvartova Anfa i Maarif, kroz široke bulevare gde se spajaju moderan i stari dizajn. Sledeća stanica je katolička katedrala u srcu Kazablanke, smeštena na samom rubu parka Ligue Arabe. Izuzetan arhitektonski spoj art deko, mavarskog i neogotičkog stila gde dominiraju očaravajući vitraži i dva tornja bliznakinje koji nalikuju minaretima. Potom prolazimo pored Kraljevke palate (Royal palais) koja je pravo remek delo islamske arhitekture okruženo slikovitim narandžastim šumarcima i fontanama. Ovo je glavna rezidencija kralja Maroka u Kazablanci gde se održavaju mnogi važni događaji i svečani prijemi. Nalazi se u kvartu Habous, koju nazivaju i „Nova Medina“, mesto koje reflektuje povezanost marokanske tradicije i moderne francuske kulture gde možete videti, čiste kamene ulice i sofisticirani suk prepun odličnih suvenirnica. Potom nastavljamo ka Rabatu, političkoj i administrativnoj prestonici Maroka. Velelepne vile, bulevari okruženi palmama, predivna plaža i atraktivna medina su samo jedan od razloga da posetite ovo mesto. Videćemo Kraljevsku palatu, rezidenciju marokanske kraljevske porodice, okruženu. Palata je dizajnirana od strane francuskih arhitekata inspirisanih tradicionalnim arapskim motivima. Na žalost ulaz u palatu nije dozvoljen ali možemo se spolja diviti njenoj veličanstvenosti. Potom odlazimo do jednog od najzanimljivijih mesta u Rabatu, rimske nekropole. Ova nekropola je podignuta na ostacima drevnog rimskog grada i smatra se danas “najromantičnijim mestom u Maroku“. Spuštamo se do Hasanove kule koja dominira ogromnim šetalištem prekrivenim mermerom i koje je prošarano brojnim stubovima. Nastavljamo do mauzoleja Muhameda V, remek delo arhitekture sa bogato ukrasenom fasadom šarenim mozaičkim pločicama i gipsanim rezbarjem. Put nas dalje vodi do obale reke Bouregrag gde prolazeći kroz kapiju grada, Bab Udaja, odakle ulazimo u srce samog grada prolazeći kroz lavirint uličica i pored belo plavih kućica do kazbe Udaja. U popodnevnim časovima povratak za Marakeš. Noćenje.

Dan7
(21.10.) MARAKEŠ

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i razgledanja. Noćenje.

Dan8
(22.10.) MARAKEŠ – DOLINA OURIKA (fakultativni izlet) – MARAKEŠ

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do doline Ourika. Polazak iz hotela u jutarnjim časovima i vožnja kroz autentična berberska sela okružena prelepim pejzažom. Obilazimo jednu od marokanskih berberskih kuća gde nas domaćini uče kako se na specijalan način priprema čuveni marokanski čaj od mente. Uživamo u čaju na predivnoj terasi i divimo se pogledu na dolinu koja se prostire ispred nas prižajući osećaj mira i spokoja. Domaćini nam pripremaju specijalan marokanski doručak koji se sastoji od hleba, maslinovog ulja, džema i meda. Potom odlazimo na polusatno jahanje kamila. Nakon kratkog odmora nastavljamo ka Atlasu i do sela Seeti Fatma, mesto odakle počinje pešačenje i uspon do čarobnih “7 vodopada“ i vidikovca odakle se pruža pogled na dolinu Ourika. Obilazak završavamo organizovanim ručkom u tradicionalnom berberskom restoranu. Povratak za Marakeš. Noćenje.

Dan9
(23.10.) MARAKEŠ – ISTANBUL

Doručak i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme sve do polaska transfera do aerodroma. Let za Istanbul avio kompanijom Turkish Airlines u 15:25h. Sletanje u Istanbul u 22:05 po lokalnom vremenu. Organizovani transfer do hotela u Istanbulu. Noćenje.

Dan10
(24.10.) ISTANBUL - BEOGRAD

Doručak i odjavljivanje iz hotela. Organizovani obilazak grada u pratnji vodiča na engleskom jeziku. Organizovani transfer do aerodroma i let za Beograd u 18:45h. Sletanje na aerodorm Nikola Tesla u Beogradu u 19:25h. Kraj usluge.

U cenu uključeno

 • Povratnu kartu na relaciji Beograd – Istanbul – Marakeš – Istanbul – Beograd sa svim taksama i prtljagom do 30kg;
 • 2 noćenja sa doručkom u Istanbulu u hotelu 3* ili 4* (Hotel Orient Mintur ili slični) i 7 noćenja sa doručkom u Marakešu u hotelu 4* (Rawabi Hotel & Spa 4* ili Atlas Asni 4* ili slični)
 • Organizovani transfer na navedenim relacijama naznačenim u programu;
 • Obilaske prema programu:
 • - Obilazak Marakeša u pratnji lokalnog vodiča na engleskom jeziku.
 • - Obilazak Istanbula u pratnji vodiča na engleskom jeziku.
 • Usluge predstavnika/pratioca grupe iz Srbije;
 • Lokalni vodiči za vreme obilazaka na engleskom jeziku, sa mogućnošću prevođenja na srpski jezik;
 • Organizaciju putovanja;
 • Besplatan transfer do aerodroma i sa aerodroma za putnike na teritoriji Beograda.
 • * Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorizacije. Konačani nazivi hotela biće objavljen 7 dana pre polaska na put.

U cenu nije uključeno

 • Troškove vize za Maroko oko 25 eur (cena podleže promeni).Neophodnu dokumentaciju za dobijanje vize možete dobiti u agenciji i agencija Vam pruža BESPLATNO savetovanje i asistenciju za dobijanje vize.
 • Individualne troškove putnika;
 • Fakultativne izlete:
 • Troškovi dodatnih usluga u hotelima, van programa;
 • Međunarodno putno osiguranje;
 • Fakultativne izlete koji nisu sastavni deo programa;
 • Ostale nenavedene i nepomenute usluge.
Doplate i napomene u vezi fakultativnih izleta:

Ouzud vodopadi – 45 EUR
Esaura – 40 EUR
Kazablanka i Rabat – 50 EUR
Dolina Ouirika – uključena degUstacija čaja i užina i sa uključenim ručkom u restoranu – 35 eur
Sahara Pustinjska avantura – doplata na licu mesta
Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika (najčešći minimum za realizaciju izleta je 10 punoplatežnih putnika). U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena izleta se povećava. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Doplate

Doplata za jednokrevetnu sobu – 160 eur – soba se radi na upit

Napomene u vezi vize

Građanima Republike Srbije za putovanje u Kraljevinu Maroko potrebna je ulazna viza. Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju. Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata. U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost. Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje. U procesu pribavljanja vize za putovanje agencija ima isključivo informativno savetodavnu ulogu i putnici su u obavezi da sami apliciraju. Cena vize po osobi iznosi oko 25 eur. Pasoš mora da važi 6 meseci nakon povratka sa putovanja i da ima dve spojene i čiste strane. Potrebna dokumenta za pribavljanje marokanske vize:
• pasoš i kopija prve strane
• 1 fotografija (3x4cm – kao za ličnu kartu), ne starija od 6 meseci
• za zaposlene: potvrda o zaposlenju sa navedenim primanjima
• za nezaposlene: overena potvrda o izdržavanju ili potvrda iz banke, kao dokaz o novčanim sredstvima na računu
• studente: potvrda o studiranju i overena potvrda o izdržavanju ili potvrda iz banke, kao dokaz o novčanim sredstvima na računu
• penzionere: poslednji penzioni ček
• rezervacija avio karte
• rezervacija smeštaja

Uslovi plaćanja

Uplata akontacije 30% gotovinom ili karticom, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate :
Čekovima gradjana: 50% akontacija prilikom prijavljivanja, ostatak u ratama do 15.12.2019. bez kamate, čekove datumirati isključivo na 1.,5., 10. ili 15. u mesecu.
Administrativna zabrana: 50% akontacija prilikom prijavljivanja, ostatak do 15.12.2019. bez kamate.

Napomene u vezi smeštaja

Neki od hotela u kome će putnici biti smešteni: Istanbul – Orient Mintur 3* ili slični; Marakeš – Rawabi hotel & Spa 4* nalazi se na odličnoj lokaciji, oko 3 km i na samo desetak minuta šetnje od medine i glavnog trga Džema el Fna.Hotel je okružen dvorištem u kome se nalazi otvoreni bazen. U svom sastavu ima restoran u kome se služe specijaliteti marokanske kuhinje, lift, besplatan internet, fitnes centar, spa i wellness centar (uz doplatu). Sobe su opremljene televizorom, telefonom, klimom, mini barom, balkonom i toaletom sa toaletnim priboprom, fenom za kosu. Hotel Atlas Asn 4* je oko 3 km udaljen od glavnog trga Džema el Fna. U svom sastavu ima restoran, bar, spoljni bazen, fitnes centar i spa. Sobe u hotelu imaju u svom sastavu balkon, klimu, telefon, televizor, sef, mini bar, kupatilo sa toaletnim priborom i fenom za kosu. U svim hotelima hrana se služi na bazi švedskog stola – samoposluđivanje.

Važne napomene

• Prilikom prijavljivanja putnici dostavljaju kopiju prve strane pasoša sa fotografijom. U suprotnom agencija ne snosi odgovornost za štampanje avio karata sa pogrešnim imenom. Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata. U slučaju ne dobijanja vize, agencija ne snosi odgovornost i postupa se u skladu sa OUP.
• preporučujemo da se putnici informišu o uslovima ulaska u Kraljevinu Maroko (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje…) na web stranici ambasade ili lično u ambasadi. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja i izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja usled nepredviđenih okolnosti (zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, štrajk, gužve u saobraćaju…).
• Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme leta. Nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija. Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije. Prema propisima avio kompanije Turkish airlines dozvoljena težina prtljaga je 30kg + 8 kg ručni prtljag koji se nosi sa sobom.
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…). Preporučuje se putnicima da sa sobom ponesu sprej protiv komaraca i lekove za stomačne probleme kao i sredstva za dezinfekciju.
• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check – in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check – out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini – bar, TV, WiFi, klima uređaj…) Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
• Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
• Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
• Program putovanja je rađen na bazi od minimum 15 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja ili agencija preuzima pravo na spajanje grupe sa drugom agencijom. Organizator ovog putovanja je T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja, Licenca OTP 186 od 10.02.2010.

You can send your enquiry via the form below.

Maroko – Marakeš

Pročitaj i saznaj

Trenutna prognoza

Grčka - Nea Kalikratia
29°
Ведро
06:2920:38 EEST
Осећај: 31°C
Ветар: 11km/h ESE
Влажност: 57%
Притисак: 1012.19mbar
УВ индекс: 1
ПетСубНед
35/23°C
34/23°C
32/23°C

Upoznaj Rodos i njegove plaže

Reklama

Скорашњи коментари