Shopping u Parndorfu i fakultativna poseta Beču

Tržni centar Parndorf se nalazi na oko 60 km od Beča (na granici Austrije i Madjarske) i jedan je od najvećih u regiji. Pripada grupaciji McArthurGlen koja na teritoriji Evrope ima preko 15 outlet centara. Tu se nalazi 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka i mnogo toga. U njemu se mogu naći brendovi kao što su: Armani, Burberry, Calvin Klein, Diesel, Gucci, Guess, Lacoste, Miss Sixty, Energy Ralph Lauren, Tommy Hilfiger i mnogi drugi. Atmosfera centra je veoma prijatna i opuštajuća.  Beč- „grad muzike” je glavni grad Austrije. Grad turizma Beč može da se pohvali širokom ponudom umetnosti i kulturnih sadržaja, mnogim istorijskim znamenitostima, a posetioci ga doživljavaju gostoljubivim, šarmantnim, simpatičnim i kultivisanim. Beč je grad koji poseduje starinski šarm, a istovremeno i savremen i moderan grad sa mladom, inovativnom kulturno-umetničkom scenom i gomilom lokala, kafića i restorana za sladokusce. Ovo je Vaš dan – iskoristite ga maksimalno!

24.01.-26.01.2020.
14.02.-16.02.2020.-polazak iz Čačka i Kragujevca

06.03.-08.03.2020.

03.04.-05.04.2020.-polazak iz Zrenjanina

CENA  ARANŽMANA sa polaskom iz Novog Sada, Beograda i Kragujevca: 25€/po osobi

CENA  ARANŽMANA sa polaskom iz Zrenjanina i Čačka: 20€/po osobi

Dan1
KRAGUJEVAC - BEOGRAD - NOVI SAD

Polazak iz Kragujevca sa parkinga megamarketa Roda oko 20h. Nastavak putovanja ka Beogradu uz usputno stajanje radi prikupljanja ostalih putnika. Polazak iz Beograda sa parkinga Muzeja Istorije Jugoslavije oko 22h, nastavak putovanja ka Novom Sadu. Iz Novog Sada polazak oko 23:30h sa parkinga kod glavne železničke stanice – stare Lokomotive. Tačna satnica biće poznata jedan dan pred put. Putovanje preko Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

Dan2
PANDORF – BEČ (fakultativno)

Dolazak u Parndorf, slobodno vreme za shopping. U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika, organizovaće se fakultativni odlazak do Beča oko 14h. Po dolasku u Beč može se posetiti trgovačka ulica Mariahilfer strasse, gde se nalazi veliki broj prodavnica, butika i restorana. Polazak iz Parndorfa u večernjim satima. Noćna vožnja sa usputnim stajanjima radi odmora grupe i obavljanja carinskih formalnosti.

Dan3
OVI SAD - BEOGRAD - KRAGUJEVAC

Dolazak u Novi Sad, Beograd i Kragujevac u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

U cenu uključeno

  • vožnja autobusom turističke klase (TV, DVD, A/C…), solo ili dabldeker na navedenoj relaciji
  • poseta Parndorf Šoping Centru
  • usluge turističkog pratioca grupe za vreme putovanja i izleta
  • troškovi organizacije i vođstva puta.

U cenu nije uključeno

  • međunarodno zdravstveno osiguranje
  • fakultativna poseta Beču (10€ po osobi, fakultativa se organizuje za najmanje 20 prijavljenih putnika)
  • individualni troškovi putnika
Uslovi plaćanja

– 30% prilikom rezervacije, a ostatak 30 dana pre putovanja. Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate

Napomene

– zbog poštovanja satnice i programa putovanja ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu zbog regulisanja povraćaja sredstava, po osnovu “tax free”
– za ovo putovanje državljanima Republike Srbije je potreban “crveni” biometrijski pasoš.
– preporučujemo da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropsku unije (rok važenja pasoša, potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
– Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja
– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
– Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
-Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA, ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NA SPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM.
Organizator ovog putovanja je turistička agencija sa licencom OTP 186 od 10.02.2010.Opšti Uslovi Putovanja organizatora su sastavni deo ovog cenovnika. Cenovnik broj 1 od 13.09.2019.

You can send your enquiry via the form below.

Shopping u Parndorfu i fakultativna poseta Beču

Pročitaj i saznaj

Trenutna prognoza

Grčka - Nea Kalikratia
27°
Ведро
06:2920:38 EEST
Осећај: 29°C
Ветар: 11km/h E
Влажност: 60%
Притисак: 1012.19mbar
УВ индекс: 0
ПетСубНед
35/24°C
34/24°C
32/24°C

Upoznaj Rodos i njegove plaže

Reklama

Скорашњи коментари