Slovenija 29.12.2019.-01.01.2020 – autobuski prevoz

LJUBLJANA- KRANJ –KLAGENFURT – BLED & BOHINJ
PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM 4 DANA 2 NOĆI

Hotel Creina 4* Kranj

Cena po osobi – 115 eur 

Dan1
(nedelja 29.12.2019.) NOVI SAD – BEOGRAD – LJUBLJANA

Polazak iz Novog Sada u 20:15 časova sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a polazak sa Novog Beograda je sa parkinga kod TC Ušće u 21:30 časa. Noćna vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

Dan2
(ponedeljak 30.12.) LJUBLJANA – KRANJ U

U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: BISKUPSKA PALATA – STIŠKI DVORAC – KATEDRALA SVETOG NIKOLAJA – AUERSPREGOVA PALATA – OPERA – UNIVERZITET i TROMOSTOVJE na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i šik barova. Nakon posete Ljubljani, kraća vožnja do hotela u Kranju i smeštaj u hotel. U popodnevnim satima u dogovoru sa vodičem, zajednička šetnja istorijskim jezgrom Kranja – među najlepšim u Sloveniji sa kućama iz 16. veka i kućom – muzejom gde je živeo France Prešeren. Večera u hotelu uz doplatu. Noćenje.

Dan3
(utorak 31.12.) KRANJ – KLAGENFURT – LJUBLJANA (doček)

DORUČAK. Slobodan dan u Kranju ili fakultativni izlet u Klagenfurt . Po dolasku u Klagenfurt – razgledanje jednog od najlepših starih gradova Austrije čije srce krasi Neuer Platz sa Lindwurmom – krilatim zmajem i slobodno vreme za šoping u tržnom centru City Arkaden u centru grada. Povratak u hotel u Kranju i večera uz doplatu. U večernjim časovima doček Nove 2020. na ulicama Kranja ili u Ljubljani (fakultativno). Noćenje.

Dan4
(ponedeljak 1. 1.2020.) KRANJ – BLED & BOHINJ – SRBIJA (BEOGRAD I NOVI SAD)

DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodan dan u Kranju ili fakultativni izlet Bled i Bohinj. Povratak po ostatak grupe u Kranju i polazak za Srbiju u popodnevnim satima (oko 15:00h).Dnevno – večernja vožnja preko Slovenije i Hrvatske uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd i Novi Sad na mesta polaska do ponoći, a u zavisnosti od saobraćajnih i graničnih uslova. Kraj programa.

U cenu uključeno

 • Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta
 • smeštaj u hotelu Creina 4* u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (usluga ishrane je samoposlužna tzv. „švedski sto“, mogućnost polupansiona uz doplatu),
 • lokalnu turističku taksu,
 • usluge turističkog vodiča,
 • obilaske prema programu,
 • organizacione troškove.

U cenu nije uključeno

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • troškove fakultativnih izleta: Klagenfurt 15€; Bled & Bohinj 10€; doček Nove godine u Ljubljani 5€ (neophodan minimum prijavljenih putnika da bi se izlet realizovao je 30 putnika, a u slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate),
 • doplata za polupansion 30€ po osobi i uključuje dve samoposlužne večere tzv. „švedski sto“ (31.12. je gala večera bez muzike i zabavnog programa) za koje se prijavljuje prilikom rezervacije aranžmana, a plaća predstavniku agencije na licu mesta,
 • ulaznice za spomenike, muzeje
 • sve programom nepomenute usluge.
Smeštaj

Hotel CREINA 4* www.hotelcreina.si
Hotel se nalazi u centru Kranja i nedavno je potpuno renoviran, a sama građevina je proglašena za kulturno istorijski spomenik.Sve sobe su sa TWC, fenom, SAT TV i mini barom. Gostima hotela je na raspolaganju a la carte restoran, besplatan WiFi, a sa hotelske terase možete spokojno uživati u prirodnoj lepoti Gorenjske.Od Ljubljane je udaljen oko 25 km, od Klagenfurta oko 60 km, a od Bleda oko 30 km.

Uslovi plaćanja

– 40€ prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 5 jednake mesečne rate bez kamate
– Administrativnom zabranom na pet mesečnih rata
Popusti za decu do 13.99 godina se rade na upit.

Napomene

1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.
Krajnji rok za prijavu putnika je do popune mesta u zavisnosti od trenutne raspoloživosti. Organizator putovanja poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete polisa broj 30000013162, od 12.06.2019. (primena od 15.06.2019.) Akcionarsko društvo za osiguranje „Milenijum osiguranje“. Program Slovenija Nova godina broj 1 je zaveden pod rednim brojem 417 u knjizi evidencije programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019. Organzator putovanja je turistička agenija sa licencom OTP 207/2010.

You can send your enquiry via the form below.

Slovenija 29.12.2019.-01.01.2020 – autobuski prevoz

Pročitaj i saznaj

Trenutna prognoza

Grčka - Nea Kalikratia
16°
Делимично облачно
07:4318:42 EEST
Осећај: 16°C
Ветар: 10km/h N
Влажност: 81%
Притисак: 1025.4mbar
УВ индекс: 0
СреЧетПет
19/14°C
19/13°C
20/15°C

Upoznaj Rodos i njegove plaže

Reklama

Скорашњи коментари