Studija i apartmani Chassakis LETO 2020 - 11 Days

Lokacija: Kanali Beach, cca 200 m od plaže i centra. Oprema: WC, kuhinja sa rešoom sa dve ringle i rernom, aspiratorom, frižiderom i osnovnim posuđem, split klima, LED TV, balkoni sa pogledom na ulicu. Dimenzije standardnih ležaja su 85x190cm, velikih 140x190cm. Struktura: S2+1 -2 standardna ležaja + fotelja sa dušekom iz 2 dela koji spojeni čine standardni krevet dimenzija 80×190 S3 – 3 standardna ležaja A4 – 2 standardna ležaja u kuhinji i 2 standardna ležaja ili 1 veliki u spavaćoj sobi. Visoko prizemlje i sprat: ukupno 15 studija i apartmana. Pogodnosti: WiFi Internet, lobby bar, supermarket odmah pored apartmana, mogućnost parkiranja oko kuće. Doplate: Doplata po klima uređaju 5 €/dan – na licu mesta

Dinarski deo aranžmana 1750 rsd po punoplativoj osobi – krevetu (za 10 noći) + cena po osobi iz tabele: (deca koja dele krevet sa roditeljima ne plaćaju dinarski deo)

Dan1
1. dan

Okupljanje putnika na parkingu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama po potrebi.

Dan2
2.-11. dan

Dolazak u jutarnjim – prepodnevnim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi najma studia-apartmana ili odabrane usluge u hotelu.

Dan3
12. dan

Napuštanje objekta. Polazak autobusa u navedeno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim pauzama na granicama. Dolazak u Niš (Agia Triada, Halkidiki, Olimpska regija) na mesto polaska.

Dan4
13. dan

Dolazak na mesto polaska

U cenu uključeno

  • najam na bazi 10 noćenja studija ili apartmana bez prevoza ili sa prevozom iz Niša (za ostala mesta-doplata prema cenovniku, u paket sa prevozom uračunat trajekt), cene su izražene po osobi na osnovu odgovarajućeg minimalnog broja punoplativih osoba u smeštajnoj jedinici;
  • troškovi organizacije;
  • predstavnika na destinaciji i licenciranog turističkog pratioca puta;
  • osiguranje od insolventnosti i odgovornosti.

U cenu nije uključeno

  • upotreba klima-uredjaja (doplaćuje se na licu mesta 5-7€/dan, ako drugačije nije navedeno);
  • paket putnog osiguranja;
  • porez po novom grčkom zakonu 4472/2017, član 72. u iznosu od 0,5€/po noći i smeštajnoj jedinci (za smenu od 10 noći ukupno 5€ po studiju-apartmanu, plaća se na licu mesta);
  • individualni troškovi putnika.
Prevoz

🚌 Polazak iz Niša / Leskovca – Odrasli 67 eur ; Deca 2 – 7,99 g. 40 eur ; Jedan smer 57 eur.
🚌 Doplata za polazak iz Beograda (i sa autoputa do Aleksinca), Negotin, Zaječar, Knjaževac, Svrljig 10 eur
🚌 Novi Sad (i sa autoputa do Beograda) 15 eur
🚌 Kraljevo, Vrnjačka Banja, Trstenik, Kladovo 20 eur
🚌 Kruševac, Bor 15 eur
🚌 Vranje, Bujanovac, Preševo -5 eur

Uslovi za decu

🔹 Deca do 1,99 godina ne plaćaju ništa (nemaju ni sedište ni ležaj).
🔹 Deca 2 do 7,99 (odnosno 3,99) godina ostvaruju popuste samo ako dele krevet sa roditeljima.
🔹 Dete u zasebnom krevetu plaća kao odrasla osoba.

Uslovi plaćanja

Dinarski deo aranžmana + 25% deviznog dela kao akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 MESEČNIH RATA PO ZAVRŠETKU PUTOVANJA (najkasnije do 15.decembra), i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom; U slučaju neblagovremenog izmirenja obaveza po administrativnoj zabrani, putnik se obavezuje da sam izmiri dugovanje. Čekovi ili overena administrativna zabrana se dostavljaju najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana
Platnim karticama
UKOLIKO STRANKA NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 21 DAN PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTALA OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.
Dinarski deo cene aranžmana nije podložan refundaciji, bez obzira na razlog otkaza. Za promena rezervacije (imena putnika, smeštajnog objekta i datuma polaska) van otkaznih rokova naplaćujuje se iznova dinarski deo cene aranžmana. Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku.

Napomene

U studije i apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15.00 časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 08.00 časova. U slučaju ulaska u smeštajne jedinice posle 19h putnik je obavezan da o tome obavesti predstavnika na destinaciji, najkasnije 24h ranije. Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni iste i da je prilikom napuštanja ostave u stanju u kome su je primili. Zamenu posteljine na 5 dana vrše gosti sami. Smeštajne jedinice po pravilu nisu opremljene peškirima, sapunima i toalet papirom. Broj parking mesta (tamo gde ih ima) je ograničen. Na internet strani i u katalogu po pravilu su prikazane slike pojedinih studija i apartmana. Izgled nekih smeštajnih jedinica može da odstupa od prikazanih.

Vlasnici biometrijskih pasoša mogu putovati bez viza, izuzev ako je pasoše izdao MUP R. SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. Imaoci ovakvih pasoša u obavezi su da individualno blagovremeno obezbede šengen vizu. Kompletna dokumentacija potrebna za viziranje pasoša individualnom vizom dobija se u agenciji po uplati celokupnog iznosa vrednosti aranžmana. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne isprave. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize, nepotpunih putnih isprava i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10. Opštih uslova putovanja agencije organizatora.

MALOLETNICI koji putuju bez roditelja moraju da poseduju saglasnost oba roditelja, a oni koji putuju sa jednim roditeljem – saglasnost roditelja koji ne putuje, u pisanoj formi i overenu kod nadležnih organa.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.

Minimum za realizaciju ovog programa je 40 putnika. Krajnji rok za otkaz aranžmana je 7 dana pre polaska.

Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Dunav Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora). OSIGURANJE MOŽETE PLAĆATI NA RATE PO DINAMICI IDENTIČNOJ DINAMICI PLAĆANJA ARANŽMANA.
Organizator putovanja turistička agencija sa licencom A40 OTP 12/2020.

You can send your enquiry via the form below.

Studija i apartmani Chassakis LETO 2020

Pročitaj i saznaj

Trenutna prognoza

Upoznaj Rodos i njegove plaže

Reklama

Скорашњи коментари