Vila Estia LETO 2020 - 11 Days

Vila Estia je smeštena u centru poznatog letovališta Paralije. Okružena palmama i drvećem banane u svom prelepo uređenom dvorištu, ova vila predstavlja idealni smeštaj kako za porodice i mlade parove, tako i za putovanje sa prijateljima. Vila raspolaže različitim smeštajnim jedinicama: dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, četvorokrevetnim i petokrevetnim dupleksom. Studiji kao i dupleksi sadrže standardno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, terasu, TV i klima uređaj (korišćenje klima uređaja se naplaćuje 5€ po danu). Dupleksi imaju dve odvojene spavaće sobe. U podnožju vile nalazi se market koji gostima obezbeđuje sve što je potrebno. U blizini vile nalazi se doktorska ordinacija i javni parking.

Cene su izražene u eurima po smeštajnoj jedinici za 10 noćenjaCene su izražene u eurima po osobi na bazi 10 noćenja sa autobuskim prevozom.Cene su izražene u eurima po osobi na bazi 10 noćenja sa autobuskim prevozom.

Dan1
1. dan

sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska, noćna vožnja.

Dan2
2. dan

dolazak na predviđenu destinaciju u prepodnevnim časovima.

Dan3
2 – 12. dan

boravak u studijima/apartmanima na izabranoj destinaciji.

Dan4
12. dan

napuštanje studija u 9.00 h, polazak autobusa oko 15h po lokalnom vremenu (za tačno vreme polaska informisati se kod predstavnika agencije).

Dan5
13. dan

dolazak u jutarnjim časovima

U cenu uključeno

  • najam studija ili apartmana na bazi 10 noćenja po osobi za autobuski prevoz / najam studija ili apartmana na bazi 10 noćenja po smeštajnoj jedinici za sopstveni prevoz
  • autobuski prevoz
  • tehničko vodjstvo i organizaciju puta

U cenu nije uključeno

  • upotrebu klima uređaja koja se doplaćuje na licu mesta u iznosu od 5 ili 6 EUR-a dnevno (tamo gde je naznačeno)
  • održavanje higijene studija u toku boravka kao i sredstva za higijenu
  • medjunarodno zdravstveno osiguranje
  • U gore navedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 1.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i nije poznato da li se plaća u agenciji ili na licu mesta vlasniku objekta.
Uslovi plaćanja

40% prilikom rezervacije od cene aranžmana,a ostatak aranžmana minimum 15 dana pre početka putovanja.
Moguće je plaćanje i na 6 mesečnih rata putem čekova građana uz uvećanje od 7%, zaključno sa 15.12.2020.
godine.
Plaćanje je moguće izvršiti i putem profaktura koja mora biti realizovana u roku od 3 dana od datuma izdavanja.
Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije.

Prevoz

🚌 Niš – 50 eur
🚌 Beograd – 60 eur
🚌 Novi Sad – 70 eur
NAPOMENE: U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba wc-a.. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja. Sva deca preko dve godine obavezno imaju svoje sedište i nemogu sedeti u krilu. Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Putnik može da rezerviše mesto u autobusu isključivo uz doplatu koja iznosi 10 EUR-a. Moguće je priključenje i izlazak putnika na svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz auto put. Agencija određuje mesto polaska, mesto za pauzu i njihovu dužinu. Za zaboravljene stvari agencija kao prevoznik ne odgovar. Zbog vaše bezbednosti, pridržavajte se uputstava pratioca grupe. Posada autobusa je odgovorna za tok i bezbednost vašeg putovanja, pustite ih da neometano rade svoj posao. Ako imate primedbe na njihov rad obratite se pratiocu ili agenciji, nikako vozaču, nervozan vozač nije dobar vozač. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

Napomene

u sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00 h, a soba se napušta u 9:00 h poslednjeg dana boravka.
cene soba zavise od kvaliteta i lokacije objekta; putnici ulaze u očišćenu i spremljenu sobu, ali su obavezni da nakon svog boravka vode sami računa o higijeni iste -sobe nisu opremljene toalet papirom, peškirima i sredstvima za higijenu ; posteljina se menja na 5 dana
broj osoba u apartmanu regulisan je brojem kreveta-svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu vode u odnosu na uobičajenu, kmanji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekata. -promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja-organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, sedište u autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom i programom putovanja uz mogućnost doplate na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion, transfer iz Pančeva, Subotice itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti u objektima gde je naglašeno- postojanje Wi Fi-a, organizator putovanja kao ni vlasnik vile ne mogu garantovati kvalitet i brzinu protoka internet konekcije -slike studija/apartmana koje se nalaze na sajtu su slike pojedinih soba, što ne znači da će soba u koju putnici budu smešteni biti identična prikazanoj – u slučaju nedovoljnog broja putnika na prevozu, postoji mogućnost transfera drugim vozilom sa dela puta do (ili sa) destinacije – maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu u opštini ili sudu – svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU (www.europa.rs). Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putujuagencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.Organizator putovanja turistička agencija sa licencom 302/2020 A20.

You can send your enquiry via the form below.

Vila Estia LETO 2020

Pročitaj i saznaj

Trenutna prognoza

Grčka - Nea Kalikratia
12°
Сунчано
07:5118:31 EEST
Осећај: 12°C
Ветар: 8km/h NNW
Влажност: 70%
Притисак: 1024.72mbar
УВ индекс: 1
ЧетПетСуб
16/10°C
17/10°C
17/11°C

Upoznaj Rodos i njegove plaže

Reklama

Скорашњи коментари