Vila Ion LETO 2020 - 11 Days

LokacijaVila ION se nalazi na 50m od plaže. Kapacitet1/2 i 1/3 studiji i 1/4 apartman. SadržajNalazi se u Paraliji, nedaleko od diskoteke „Omilos“, preko puta supermarketa „Smile“, u blizini picerije „La Vita“. Poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i dupleks za četiri i pet osoba. Kreveti su grčki standardni. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjama, TWC, TV, A/C, terasama sa garniturom za sedenje. Za smenu gostiju postoji toalet, stolovi i stolice napolju, u dvorištu. Promena posteljine je na pola smene.Postoji i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta. UslugaNA (najam studija). Parking:Vila nema svoj parking, koristi se parking u ulici gde se vila nalazi. Napomena: Klima se doplaćuje na licu mesta – doplata je 5 € po danu. Vila je blizu plažerestoranaprodavnica… Ima lepo dvorište, čistaje i uredna te je i naša preporuka za smeštaj u Paraliji. Koordinate za GPS navigator: 40.263251, 22.595251

Cene u tabeli su izražene po OSOBI u eurima – plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti

Dan1
1. dan

Okupljanje putnika na parkingu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u najavljeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama po potrebi.

Dan2
2.-11. dan

Odabrano letovalište. Dolazak, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi najma studia-apartmana (deset noćenja) ili odabrane usluge u hotelu.

Dan3
12. dan

Odabrano letovalište.Napuštanje objekta. Polazak autobusa u navedeno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim pauzama na granicama i Free shop-u. Usputna zaustavljanja.

Dan4
13. dan

Dolazak na mesto polaska

U cenu uključeno

  • Najam apartmana (studija) od 11 dana (10 noćenja) po osobi
  • Prevozom iz Niša (za ostala mesta - doplata prema cenovniku prevoza) po osobi
  • Predstavnik agencije organizatora ili ino partnera na destinaciji
  • Turistički pratioc puta
  • Troškovi organizacije

U cenu nije uključeno

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  • Fakultativni izleti i ulaznice
  • Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
  • Boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018.godine i koja iznosi za privatan smeštaj 0.5€ dnevno po sobi/apartmanu. Plaćanje boravišne takse se vrši na licu mesta (na recepciji apartmana ili predstavniku)
Prevoz

🚌 Polazak iz Niša / Leskovca – Odrasli 45 eur ; Jedan smer 35 eur.
🚌 Doplata za polazak iz Beograda (i sa autoputa do Aleksinca), Negotin, Zaječar, Knjaževac, Svrljig 10 eur
🚌 Doplata za polaske iz Kraljeva, Kragujevca, Čačka,Vr. Banje, Trstenika, Kruševca, Jagodine, Ćuprije, Pojata 5 eur

🚌 Deca od 2 do 12 god. ostvaruju popust od 15 € i imaju svoje sedište, osim kada koriste prevoz u jednom pravcu kada ostvaruju popust od 5 €; Deca do 2 god. besplatno ukoliko ne koriste sedište

Polazak je dan ranije u odnosu na termine iz tabele, povratak iz letovališta je poslednjeg dana boravka.

Uslovi za decu

Dete do 2 godine u pratnji 2 odrasle osobe besplatno (nema sedište u autobusu, i nema sopstveni krevet).
· Dete 2-10 god., u krevetu sa odraslom osobom, plaća prevoz i ima sedište u autobusu (doplate za polaske iz gradova plaćaju se u celosti). Uslov je da svi ostali kreveti u apartmanu budu popunjeni.
· Dete 2-10 god. ima popust 10€ ukoliko koristi sopstveni ležaj i ima svoje sedište u autobusu
· 2 deteta koja koriste zajednički ležaj: plaćaju 1 punu cenu aranžmana, a drugo dete plaća samo prevoz (imaju 1 zajednički ležaj, a 2 sedišta u autobusu), (doplate za polaske iz gradova plaćaju se u celosti). Uslov je da svi ostali kreveti u apartmanu budu popunjeni.
· Primer: Besplatno je u: Std1/2 – dete kao 3.osoba; Std1/3 – dete kao 4.osoba; Std1/4 – dete kao 5.osoba;

Uslovi plaćanja

· Plaćanje u celosti uz ostvarivanje popusta iz akcija i first minute ponude
· 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 20 dana pre putovanja
· 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2020. (uz uvećanje od 2% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo; čekovi se datumiraju na 5. 10. ili 15. u mesecu)
· 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% putem administrativne zabrane u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2020. (uz uvećanje od 2% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo). Agencija daje putniku obrazac administrativne zabrane, a putnik je u roku od 2 dana u obavezi da donese overen primer

Doplate

· rezervacija mesta u autobusu 10€, (pod uslovom ako već to mesto nije popunjeno)
· za 1/1 sobu 70 % od cene aranžmana iz tabele za 1/2 sobu
· za klima uređaj – 30€ za svih 10 dana po sobi ili 5€ dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se za smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta
· za polupansion (doručak + večera – meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana – 10 € dnevno po osobi

Napomene

Putnici su dužni da se informišu o mestu i vremenu polaska na putovanje 1 dan pred polazak na put. Na polazak treba doći najkasnije 30 minuta pre naznačenog vremena polaska.
· Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je najstrože zabranjeno.
· Putnik je u obavezi da prihvati bez pogovora (izuzev putnika koji su izvršili doplatu za rezervaciju sedišta u autobusu), broj sedišta u autobusu koji mu je dodeljen u rasporedu sedenja putnika, a koji mu saopšti pratilac na polasku. Broj sedišta u odlasku ne znači da će biti isti broj sedišta i u povratku.
· Prtljag putnika je ograničen na: 1 putni kofer (torbu) i 1 ručni prtljag po putniku. Mole se putnici da imaju razumevanja da je grupno putovanje, i tome je sve podređeno.
· U slučaju da dva ili više putnika koji putuju zajedno polaze iz različitih mesta, agencija ne može garantovati da će prevoz biti obavljen istim prevoznim sredstvom i da će sedeti jedni do drugih.
· Organizator putovanja zadržava pravo da na osnovu posebne odluke odobri popuste i proda svoje slobodne kapacitete po cenama nižim od onih u cenovniku. Putnici koji su uplatili aranžman po ovom cenovniku u tom slučaju nemaju pravo da potražuju nadoknadu za razliku u ceni. Posebna odluka biće istaknuta u agenciji i na zvaničnom sajtu agencije u vidu: First Minute, Last Minute, Popusti…
· Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti, niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima.
· Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.
· Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu, stvarima i prtljagu kako na polasku, tako tokom putovanja i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, gubitk, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.
· Svi putnici državljani Srbije koji poseduju nove, biometrijske(crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova, mogu putovati BEZ VIZA u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, u skladu sa odlukom Saveta ministara EU. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično, tražeći je u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija “VipTours& service” ne snosi odgovornost za ne dobijane vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovanje iznosa akontacije, a ostatak je podložan promeni. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije VipTours & service, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja. Organizator putovanja turistička agencija sa licencom A25 294/2020

You can send your enquiry via the form below.

Vila Ion LETO 2020

Pročitaj i saznaj

Trenutna prognoza

Grčka - Nea Kalikratia
15°
Магла
07:4618:38 EEST
Осећај: 15°C
Ветар: 8km/h ESE
Влажност: 80%
Притисак: 1019.98mbar
УВ индекс: 0
СубНедПон
21/14°C
17/11°C
15/9°C

Upoznaj Rodos i njegove plaže

Reklama

Скорашњи коментари