Vila Magda LETO 2020 - 10 Days

Lokacija: Nalazi se na 100m od mora i 250m od plaže. Opis: Vila se nalazi na 80 metara od centra Platamona. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i petokrevetnim dupleks apartmanima. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV I balkon, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta (3€ dnevno po smeštajnoj jedinici). Doplata za korišćenje klima uređaja nije obavezna. Održavanje higijene: Vila ima peškire. Posteljina se menja na 5 dana. Za vreme boravka, sami održavate higijenu u studiju. Internet: WiFi pristup besplatno.

Dan1
1.dan

Sastanak na PARKINGU, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

Dan2
2. dan – 10. dan

Dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge – noćenje;

Dan3
10.dan

Napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme (oko 19.00 h po lokalnom vremenu, u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju) u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

Dan4
11. dan

Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 7h (u zavisnosti od uslova na putu i granica).

U cenu uključeno

  • Prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom(AC/TV)
  • smeštaj 9 noćenja /najam studija/apartmana
  • transfer vodič
  • troškovi organizacije puta

U cenu nije uključeno

  • boravišna taksa + osiguranje od eventualne štete – 5€ po apartmanu/studiu
  • medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
  • individualni i ekstra troškovi
Prevoz

Odrasli: 🚌 Beograd – Platamon – Beograd (T/R) – 50€ Beograd – Platamon – Beograd – 40€
Deca 2-12 god: 🚌 Beograd – Platamon (ow) / Platamon – Beograd (ow) – 40€ Beograd – Platamon (ow) / Platamon – Beograd (ow) – 30€

Moderni turistički autobusi ( AC/TV ), ili mini bus. Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, podnose zahtev i uplaćuju dodatnih 1000 din po sedištu. prilikom prijave za aranžman. Datum polaska: naznačen je u tabeli.

Uslovi plaćanja

Plaćanje je isključivo dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Prilikom rezervacije najmanje se uplaćuje 30% od aranžmana, a ostatak najkasnije 14 dana pre polaska na put.
Aranžman je moguće platiti čekovima građana na više mesečnih rata (1 rata: 30%, preostali deo se uvećava za 10% i deli na jednake mesečne rate). Čekovi se deponuju prilikom rezervacije.
U slučaju velikih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

Napomene

U studia/apartmane i hotele se ulazi prvog dana boravka u 14h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09h. Prilikom smeštaja u studia /apartmane, treba prijaviti eventualne nepravilnosti (ako je nešto polomljeno ili neki kvar) našem predstavniku ili vlasniku studia/apartmana i iste ostaviti u prvobitno zatečenom stanju.Organizator putovanja trusitička agencija sa licencom OTP 108/2020 (A40)

You can send your enquiry via the form below.

Vila Magda LETO 2020

Pročitaj i saznaj

Trenutna prognoza

Grčka - Nea Kalikratia
11°
Ведро
07:5118:31 EEST
Осећај: 9°C
Ветар: 11km/h N
Влажност: 73%
Притисак: 1023.71mbar
УВ индекс: 0
ЧетПетСуб
17/10°C
17/10°C
17/11°C

Upoznaj Rodos i njegove plaže

Reklama

Скорашњи коментари