Vila Teologos LETO 2020 - 10 Days

Teologos je jedan od najpovoljnijih smeštaja u Velikoj, uglavnom zbog svoje dobre lokacije, pored plaže i šetališta. Opis: Sve smeštajne jedinice vile nalaze se na prvom spratu, imaju ulaznu zajedničku terasu sa pogledom na more. Svaki apartman poseduje kuhinju, kupatilo, sat TV, klima uređaj. Upotreba klima uređaja nije uračunata u cenu najma apartmana, doplata na licu mesta (5€ dan). Čišćenje i posteljina: Studia nemaju peškire. Za vreme boravka, gosti samostalno održavaju higijenu u studiju. Internet: WiFi pristup besplatno. Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema. GPS lokacija vile: N 39º 44 ’55 .8992, Е 22º 51 ’43 .8649′

Dan1
1.dan

Sastanak na PARKINGU, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

Dan2
2. dan – 10. dan

Dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge – noćenje;

Dan3
10.dan

Napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme (oko 19.00 h po lokalnom vremenu, u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju) u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

Dan4
11. dan

Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 7h (u zavisnosti od uslova na putu i granica).

U cenu uključeno

  • Prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom(AC/TV)
  • smeštaj 9 noćenja /najam studija/apartmana
  • transfer vodič
  • troškovi organizacije puta

U cenu nije uključeno

  • boravišna taksa + osiguranje od eventualne štete – 5€ po apartmanu/studiu
  • medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
  • individualni i ekstra troškovi

Odrasli: 🚌 Beograd – Velika – Beograd (T/R) – 50€ Beograd – Velika – Beograd – 40€
Deca 2-12 god: 🚌 Beograd – Velika (ow) / Velika – Beograd (ow) – 40€ Beograd – Velika (ow) / Velika – Beograd (ow) – 30€

Moderni turistički autobusi ( AC/TV ), ili mini bus. Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, podnose zahtev i uplaćuju dodatnih 1000 din po sedištu. prilikom prijave za aranžman. Datum polaska: naznačen je u tabeli.

Uslovi plaćanja

Plaćanje je isključivo dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Prilikom rezervacije najmanje se uplaćuje 30% od aranžmana, a ostatak najkasnije 14 dana pre polaska na put.
Aranžman je moguće platiti čekovima građana na više mesečnih rata (1 rata: 30%, preostali deo se uvećava za 10% i deli na jednake mesečne rate). Čekovi se deponuju prilikom rezervacije.
U slučaju velikih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

Napomene

U studia/apartmane i hotele se ulazi prvog dana boravka u 14h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09h. Prilikom smeštaja u studia /apartmane, treba prijaviti eventualne nepravilnosti (ako je nešto polomljeno ili neki kvar) našem predstavniku ili vlasniku studia/apartmana i iste ostaviti u prvobitno zatečenom stanju.Organizator putovanja trusitička agencija sa licencom OTP 108/2020 (A40)

You can send your enquiry via the form below.

Vila Teologos LETO 2020

Pročitaj i saznaj

Trenutna prognoza

Grčka - Nea Kalikratia
28°
Ведро
06:2920:38 EEST
Осећај: 30°C
Ветар: 8km/h ESE
Влажност: 56%
Притисак: 1011.18mbar
УВ индекс: 0
ПетСубНед
35/24°C
34/24°C
32/24°C

Upoznaj Rodos i njegove plaže

Reklama

Скорашњи коментари